Popal fietsen Ruud Haringa Tweewielers Bolsward

Popal maakt fietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje! Daar word je toch blij van (Popal.nl)?


Gazelle fietsen Ruud Haringa Tweewielers Bolsward

Genieten van de buitenlucht, de wind door de haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen (Gazelle.nl)


Giant fietsen Ruud Haringa Tweewielers Bolsward

Giant werd 40 jaar geleden opgericht.  Het meest belangrijke vind Giant dat de bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. Giant ondersteund deze keuze (Giant-bicycles.com).


Vogue fietsen Ruud Haringa Tweewielers Bolsward

Elegant | stijlvol | betaalbaar! Vogue heeft prachtige e-bikes, stadsfietsen, transporters en vouwfietsen voor  een betaalbare prijs! 


Qwic fietsen Ruud Haringa Tweewielers Bolsward

 

Mensen verleiden om vaker de fiets te pakken en de auto eens te laten staan. Dat is waar QWIC zich voor inzet. Volgens hen is de elektrische fiets een serieus alternatief voor de auto. Door gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie tillen zij de elektrische fiets naar een hoger niveau (Qwic.nl).


 

 

Sinds 1930 produceren de heer Riemersma en de heer Van der Velde kinderwagens, autopeds en driewielers.